t: +31 (0)413 87 00 87
e: andrea.vandenheuvel@koendersadvies.nl
LinkedIn

Andrea van den Heuvel

belastingadviseur

Met ruim 15 jaar ervaring in het vakgebied hou ik echt van mijn vak. Ik vind het fijn om up to date te blijven met alle ontwikkelingen die gaande zijn. Deze kennis en vaktechniek zet ik meteen in voor de klant. Verder zijn we als team bij Koenders Advies goed op elkaar ingespeeld en werken goed samen. Een fijne afwisselende werkplek met veel uitdagingen die ik graag aanga.

Werken bij Koenders Advies

Bij Koenders Advies doen we het anders. Wat dan? Wij stellen de klant centraal en niet de formaliteiten. Wij zijn een advieskantoor en geen accountantskantoor. Houd je van het vak? Wil je daar meer mee bezig zijn en de onderneming van een klant naar een hoger niveau brengen? Heb jij lef en ambitie? Durf jij verder te gaan dan in het keurslijf van accountancy passen? Mooi. Dan pas jij in onze organisatie!

Bekijk hier onze vacatures