Topjob voor een junior belastingadviseur

De afgelopen jaren heb jij je verdiept in de fiscale adviespraktijk. En nu is het tijd om jouw kennis en ervaring met anderen te delen. Dus ben jij een ambitieuze en gedreven professional met een passie voor fiscale en bedrijfseconomische vraagstukken? Wil jij samenwerken in een hecht team met ervaren belastingadviseurs? Dan hebben wij een uitdagende kans voor jou. 

Dit doe je als Assistent Belastingadviseur 

Je gaat aan de slag met het voorbereiden en opstellen van fiscale adviezen op het gebied van bedrijfsoverdrachten binnen en buiten de familie, het opzetten van investeringsstructuren, het structureren van familievermogen en vermogensplanning. Daarnaast ben je de contactpersoon voor vragen van klanten op fiscaal gebied. Je communiceert met klanten, de Belastingdienst én overige dienstverleners. 

Herken jij jezelf? 

Samen met je collega’s ben je het hart van de fiscale adviespraktijk. De samenwerking is informeel: jij bent er voor ons, wij zijn er voor jou. 

Je staat in de frontlinie wanneer het gaat om klantcontacten. Je hebt intern veel afstemming met collega’s rondom het werk dat voor klanten wordt gedaan. Een complex vraagstuk van je klant? Ja graag! Jij zet je tanden erin. Daarin vergeet je nooit je teammembers. Want om te komen tot een messcherp en goed advies, kom je samen verder. 

Met jouw praktische insteek weet je dat fouten niet alleen dubbel werk opleveren, maar ook ontevreden klanten. En dát past jou echt niet. Twijfel je ergens over? Dan overleg je met een collega. Klanten en collega’s weten dat je afspraken altijd nakomt. Wil je zelf iets weten? Dan zoek je actief contact met anderen. Dat kan met je collega’s zijn om te sparren over een vraagstuk. Maar ook bij jouw contactpersonen van de Belastingdienst krijg je dingen voor elkaar. Jij bijt je namelijk vast, zonder bijterig te worden. 

Kennis en vaardigheden 

• WO of HBO Fiscaal Recht of Fiscale Economie 

• Klant- en teamgericht 

Waar kom je terecht? 

Werken bij Koenders betekent werken in een professionele omgeving. Een omgeving waar ontwikkeling wordt gestimuleerd. 

Wij hebben een dynamische portefeuille, van interessante start-ups tot familiebedrijven en grote MKB-spelers. Hun gemene deler? Het vertrouwen in ons dat wij ze bijstaan met de beste adviezen. Dat vertrouwen belonen wij met creatieve en messcherpe fiscale en financiële adviezen, waarbij onze klanten optimaal rendement halen en behouden. Door de groei van ons bedrijf zijn er diverse vacatures. Word jij onze nieuwe collega? 

Wat wij bieden? 

 • Een goed salaris, 28 vakantiedagen, reiskostenvergoeding en een goede pensioenregeling
 • Opleidingsmogelijkheden
 • Gevarieerde klussen
 • Heerlijke koffie 😊

Je krijgt een afwisselende functie die van groot belang is voor ons en onze klanten. 

Enthousiast? De deur staat voor je open! Zo gaat het verder: 

 1. Contact
  Heb je vragen of wil je meer informatie over de functie? 
  Bel dan met Jogchum Buursma, belastingadviseur, via 0413-870087 of 06 – 13 865 848.
 2. Solliciteren
  Stuur je motivatie en cv naar Nicole van de Nieuwenhuyzen, P&O-adviseur, via werken@koendersadvies.nl. Je krijgt een bevestiging per e-mail. Als wij net als jij denken dat je bij Koenders Vermetten past, dan nodigen we je uit voor een kennismaking. 
 3. Kennismaking
  Je bent van harte welkom op ons hoofdkantoor in Uden. Je maakt kennis met één van onze collega’s en wij met jou. 
  Als er behoefte is aan een assessment of tweede gesprek, dan plannen we dit op korte termijn met je in. 
 4. Welkom bij Koenders 
  Hebben we een match? Dan ontvang je van ons een voorstel van de arbeidsvoorwaarden. Na jouw akkoord en het ondertekenen beginnen we samen aan ons nieuwe avontuur. Op weg naar heel veel werkplezier!

Werken bij Koenders Vermetten

Bij Koenders Vermetten doen we het anders. Wat dan? Wij stellen de klant centraal en niet de formaliteiten. Wij zijn een advieskantoor en geen accountantskantoor. Houd je van het vak? Wil je daar meer mee bezig zijn en de onderneming van een klant naar een hoger niveau brengen? Heb jij lef en ambitie? Durf jij verder te gaan dan in het keurslijf van accountancy passen? Mooi. Dan pas jij in onze organisatie!

Bekijk hier onze vacatures