t: +31 (0)413 87 00 87
e: marleen.verkuijlen@koendersadvies.nl
LinkedIn

Marleen Verkuijlen-Verhoeven

Backoffice Manager

Bij Koenders Advies zit ik helemaal op mijn plek. Dat blijkt wel uit het feit dat ik al sinds 1997 de secretaresse van Ton ben. Ik richt me vooral op de interne administratie. Daar komt veel bij kijken. Denk aan het opstellen van offertes voor bestaande en potentiƫle klanten, de facturatie, debiteurenbeheer, het up to date houden van ons CRM-systeem en de verloning van onze medewerkers. Mijn baan is heel afwisselend. Geen dag is hetzelfde. Dat maakt het zo leuk!

Werken bij Koenders Advies

Bij Koenders Advies doen we het anders. Wat dan? Wij stellen de klant centraal en niet de formaliteiten. Wij zijn een advieskantoor en geen accountantskantoor. Houd je van het vak? Wil je daar meer mee bezig zijn en de onderneming van een klant naar een hoger niveau brengen? Heb jij lef en ambitie? Durf jij verder te gaan dan in het keurslijf van accountancy passen? Mooi. Dan pas jij in onze organisatie!

Bekijk hier onze vacatures