t: +31 (0)413 87 00 87
e: rick.vandenakker@koendersadvies.nl
LinkedIn

Rick van den Akker

Medewerker Finance & Control

Ik ben iemand die zich graag ontwikkelt en wil groeien. Bij Koenders Vermetten krijg ik die kans. Ik volg cursussen en krijg steeds weer nieuwe taken op mijn bord. Zo verwerk ik de administraties voor de btw-aangiftes en bereid ik jaarrekeningen voor. Dat vind ik heel interessant om te doen. De jaarrekening moet natuurlijk duidelijk zijn, zodat de klant deze begrijpt en ook kan zien waarom we iets adviseren. Ik vind het fijn dat ik de klant daarbij kan helpen. En dat mijn collega’s mij daarin goed begeleiden. De werksfeer is prettig en open, ik kan altijd bij iedereen aankloppen.

Werken bij Koenders Vermetten

Bij Koenders Vermetten doen we het anders. Wat dan? Wij stellen de klant centraal en niet de formaliteiten. Wij zijn een advieskantoor en geen accountantskantoor. Houd je van het vak? Wil je daar meer mee bezig zijn en de onderneming van een klant naar een hoger niveau brengen? Heb jij lef en ambitie? Durf jij verder te gaan dan in het keurslijf van accountancy passen? Mooi. Dan pas jij in onze organisatie!

Bekijk hier onze vacatures