t: +31 (0)413 870 087
e: wouter.smulders@koendersadvies.nl
LinkedIn

Wouter Smulders

Medewerker Finance & Control

Sinds september 2023 ben ik bij Koenders Vermetten aan de slag. Mijn achtergrond in consultancy en ervaring als projectleider komt goed van pas bij mijn rol als medewerker Finance & Control. Ik werd met open armen ontvangen en voelde me direct onderdeel van het team. Deze warme ontvangst ervaar ik ook in de omgang met onze klanten. De persoonlijke interactie, zowel met collega’s als klanten, maakt het werk bijzonder plezierig. 

Ik hou me vooral bezig met administratie, boekhouding en voorbereiding van jaarrekeningen. Ik werk niet alleen vóór de klant, maar ook sámen met de klant. Hiermee maken we het verschil en behalen we het beste resultaat. 

Werken bij Koenders Vermetten

Bij Koenders Vermetten doen we het anders. Wat dan? Wij stellen de klant centraal en niet de formaliteiten. Wij zijn een advieskantoor en geen accountantskantoor. Houd je van het vak? Wil je daar meer mee bezig zijn en de onderneming van een klant naar een hoger niveau brengen? Heb jij lef en ambitie? Durf jij verder te gaan dan in het keurslijf van accountancy passen? Mooi. Dan pas jij in onze organisatie!

Bekijk hier onze vacatures