Carla Scholten

Oprichter en eigenaar van Embedded Fitness
Quote
Koenders Vermetten heeft het totaaloverzicht en houdt een vinger aan de pols
Interview | Leestijd 1 min

Hoe je mensen in beweging krijgt? Door ze te laten gamen. Klinkt tegenstrijdig. Maar niet als het aan Carla Scholten ligt. Haar organisatie, Embedded Fitness, koppelt verzorging en gaming aan apparatuur om mensen op een leuke manier te laten bewegen. In 2015 tipte een collega-ondernemer haar over Koenders Vermetten. Carla: “Gelukkig maar. Ik ben erg tevreden over de dienstverlening.”

Communicatie, technologie en gezondheid

Embedded Fitness bestaat sinds 2008. Carla: “Toen kwam de Wii op de markt, het eerste product dat liet zien dat je met gamen allerlei bewegingsvaardigheden kunt aanleren. Dat was nieuw. Sinds die tijd hebben wij en andere organisaties veel ontwikkeld. En er valt nog zoveel te innoveren. Ik krijg er energie van om nieuwe toepassingen te bedenken waarin communicatie, technologie en gezondheid samenkomen. Dat doen we samen met kennisinstellingen in Nederland.”

Nieuwe technieken

“Als landelijk erkend Sportinnovatorcentrum voor Interactief Bewegen richten we ons op kinderen, ouderen, mensen met een beperking en mensen op de werkvloer. We willen voorop lopen als het gaat om nieuwe technieken. Het drijft mij om daar goed in te zijn en te zorgen dat onze innovaties de weg naar de doelgroepen vinden. Tegelijkertijd moet het ook financieel renderen, sterker nog, we willen groeien. Dan is het belangrijk dat je plannen opstelt en dat die goed worden gevolgd. Daarin word ik bijgestaan door het team van Koenders Vermetten.”

Heel fijn vind ik de maandelijkse rapportages en de proactieve houding

Secuur en gedegen

Toen Carla in 2015 haar nieuwe business-strategie opstelde, raadde een kennis haar Koenders Vermetten aan. “Inmiddels nemen Johan van Run en zijn team me het hele financiële pakket uit handen. Denk aan de jaarrekeningen, loonadministratie en boekhouding. Dat pakken ze secuur en gedegen aan. En het fijne is, dat doen ze niet alleen voor mijn bedrijf, maar ook voor de huisartsenpraktijk van mijn man. Ze hebben dus het totaaloverzicht en houden een vinger aan de pols.”

Gevraagd en ongevraagd advies

“Heel fijn vind ik de maandelijkse rapportages. En de proactieve houding. De openstaande posten worden bijgehouden en ik krijg in onze jaarlijkse overleggen gevraagd en ongevraagd advies over bijvoorbeeld mijn pensioen en managementzaken. Heb ik zelf een vraag? Dan pak ik de telefoon en word ik gelijk geholpen. Dat is echt een verschil met veel andere adviesbureaus.”

Meer interviews

Ilona Kamsteeg – Den Breejen
DGA van Den Breejen Shipyard
lees meer
Dirk Tausch
mede-eigenaar van Backofficer
lees meer
Patrick van den Broek
Directeur van Nouvion
lees meer
Johan van Haaster
CEO en oprichter van Gapph
lees meer

Heeft u ook een interessante
case voor ons?

Neem contact op